2757023384,2757023383 Πλατεία Κώστα Ουράνη, Λεωνίδιο redrockgiouzelis@gmail.com
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Giouzelito | Πιτσαρία Λεωνίδιο

Στο μενού της πιτσαρία μας “Giouzelito” η οποία βρίσκεται στο Λεωνίδιο, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, πίτσες, καλτσόνε, ζυμαρικά, ριζότα και πιάτα giouzelito που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Για εσάς που νηστεύετε, δημιουργούμε νηστίσιμες πίτσες και πεϊνιρλί εξαιρετικής γεύσης.

Η πολυετή πείρα μας, μας επιτρέπει να γνωρίσουμε καλά την δημιουργία απολαυστικών πιάτων πάντα σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα.

Η πίτσα Giouzelito για μας αποτελεί τρόπο ζωής γι΄ αυτό και κάθε χρόνο εμπλουτίζουμε τον κατάλογο μας με νέες νοστιμιές σε πολύ χαμηλές τιμές και προσφορές που ικανοποιούν τα γούστα και τις απαιτήσεις του συνόλου των καταναλωτών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
Οι πίτσες μας και όλα μας τα πιάτα μας δημιουργούνται με μεράκι, αγάπη χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά. Τα φαγητά μας ετοιμάζονται πάντα αμέσως μετά την παραγγελία σας, ώστε να είμαστε σίγουρη για την ποιότητα που γεύεστε, ενώ το ζυμάρι μας είναι πάντα ημέρας και χωρίς συντηρητικές ουσίες.
 
 
ΚΑΝΟΝΙΚΟ   ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ   ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ